Fericirea… pe zile

Fericirea… pe zileFericirea este aceeasi, doar ca fiecare o percepe diferit. Noi am realizat pentru tine un plan pe 7 zile destinat sa-ti aduca zambetul pe fata, in care am adunat lucruri mici, dar care pot oferi satisfactii enorme. Incearca planul nostru de 7 zile si scrie-ne daca a functionat.

Ziua 1: Curata in jurul tau!

Un mod rapid si usor de a-ti face ordine in ganduri este sa faci si putina ordine in incaperea in care te afli: lasa lumina naturala sa iti invadeze camera, deschide larg ferestrele, umple o vaza cu flori sau aprinde cateva lumanari parfumate – deja te simti mai bine, nu?

Ziua 2: Elibereaza-ti mintea si gandurile!

Stii toate acele ganduri care nu te lasa sa fii fericita? Let them go. Fa-ti planuri, indeplineste-ti mici dorinte, invata sa te accepti cu bune si cu rele.

Ziua3: Mananca sanatos!

Alimentele naturale, neprocesate sunt calea spre o mai buna dispozitie. Pestele, fructele de padure si cele oleaginoase sunt doar cateva dintre alimentele care contin Omega-3 si sunt pline de vitamine care iti pot schimba starea de spirit.

Ziua 4: Investeste timp in relatii!

Fericirea consta in lucruri simple, iar compania persoanei potrivite ne poate face sa ne simtim muuult mai bine. Invata sa imparti totul la doi.

Ziua 5: Focuseaza-te pe dezvoltare!

Intotdeauna ti-ai dorit sa stii mai multe despre make-up sau moda? Inscrie-te la un curs! Scolile de vara sunt un atu in aceasta perioada!

Ziua 6: Nu uita de sport!

Este un fapt dovedit ca activitatea fizica elibereaza endorfine si te face sa te simti mult mai bine, atat psihic, cat si fizic. Miscarea inseamna sanatate.

Ziua 7: Rasfata-te!

Utilizarea unor produse de ingrijire pe care le adori (vezi magazinul online www.catena.ro), rasfoitul revistei Tonica la plaja sau o sesiune de Spa iti vor da senzatia ca, in sfarsit, ai avut timp si de tine. Organizeaza un concediu cu familia/partenerul, dar si un city break numai pentru tine, nu uita sa pretuiesti orice faci si sa visezi cu ochii deschisi, doar de asta este vara!