Florin Neby, un nou sezon la Neatza cu Razvan si Dani!

Florin Neby, un nou sezon la Neatza cu Razvan si Dani! In fiecare marti si joi, antrenorul personal Florin Neby le pune la treaba pe Roxana si pe Flavia. La fel si pe telespectatori. Bunavoie, sport de calitate si performanta fizica sunt doar cateva dintre calitatile ce il caracterizeaza pe Florin.

 

“(…) Imi doresc ca aceasta colaborare pe care o am cu echipa de la Neatza cu Razvan si Dani sa fie cat mai lunga, pentru ca am invatat multe de la ei, sunt profesionisti. In plus, baietii au incredere in capacitatile mele si in activitatea pe care o desfasor in lumea fitnessului. Imi doresc ca in acest an sa gasesc cat mai multi oameni daruiti in activitatea lor. Alaturi de ei vreau sa-mi pun in aplicare ideile, atat la clubul la care lucrez, cat si in proiectul Neby, ce au ca scop eficienta activitatii fizice si a alimentatiei asupra oamenilor, aspecte ce le-am imbunatatit foarte mult pana acum, iar asta se vede pe corpul si in modul de viata al celor cu care lucrez. Va multumesc tuturor celor care ma urmariti si sper sa va bucur in continuare la fel de mult, pentru ca Neby este abia la primul capitol”, a declarat Florin Neby.

 Florin Neby a facut parte din trupa AEROS

Florin Neby a facut parte din trupa AEROS, show-ul lor fiind comparat cu cel al trupei Cirque du Soleil. Detine titlul de Campion European si a castigat o medalie de bronz in 2009, este triplu Campion Mondial, obtinand o medalie de argint si una de bronz in 2010 si 2012. In plus, este Maestru Emerit al Sportului.

Text: Andreea Popescu