Gadgeturi utile părinților la Baby Boom Show, ediția de toamnă

Joi, 8 septembrie, ora 10:00, începe Baby Boom Show, ediția de toamnă a celui mai mare târg pentru copii între 0-7 ani și viitoare mămici. Evenimentul se desfășoară în perioada 8-11 septembrie la Romexpo București, pavilionul B1.

Farmaciștii Catena recomandă gama Dermastil Pediatric de la Rilastil, un tratament zilnic, potrivit pentru a proteja și a avea grijă de pielea delicată a bebelușilor și a copiilor.

Ediția din această toamnă vine cu peste 250 de branduri de produse pentru copii și viitoare mămici, promoții substanțiale la cărucioare, scaune auto, mobilier, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii, mobilier, dar și câteva noutăți importante:

–           Secțiunea Baby Tech, unde veți găsi gadgeturi foarte utile părinților atât în alimentația, transportul, cât și în siguranța celor mici.

–           La această ediție, clinicile de stat vin alături de clinicile private cu super oferte la pachetele de naștere și recoltare celule stem.

–           Super tombola Baby Boom Show oferă peste 20 de premii foarte atractive, printre care o naștere all-inclusive, kit-uri de celule stem, scaune auto, consiliere dentară și produse esențiale pentru mămici și bebeluși.

–           Ediția de toamnă păstrează tradiția cursurilor gratuite, într-o nouă formă de prezentare: joi, 8 septembrie, este “Ziua siguranței bebelușului”, iar vineri – 9 septembrie, “Ziua alimentației sănătoase”, cursurile pentru aceste zile având tematici doar din aceste zone. Weekend-ul este rezervat celorlalte teme de mare interes pentru viitorii părinți.

–           Activity Area este zona rezervată distracției și a activităților pentru cei mici, unde veți găsi ateliere de balet, ateliere de creație a propriei jucării, personaje Disney, jocuri statice, face painting, prezentări cu tombolă, consilieri stomatologice.

–           Video Selfie 360°, ingredientul care nu lipsește de la niciun eveniment care se respectă, îl găsești și la Baby Boom Show.Robotul umanoid Pepper – prietenos, amuzant și profesionist

Robotul umanoid Pepper – prietenos, amuzant și profesionist – este gata să te ajute să găsești cel mai potrivit scaun auto pentru copilul tău și să te învețe cum să testezi ochelarii de realitate virtuală cu scenarii de conducere defensivă pentru părinți.

Nu vor lipsi de la această ediție lansările în premieră ale celor mai noi modele de cărucioare și scaune auto, nici simulările de impact frontal experimentate VR. Mai multe detalii găsești aici.

Biletul de intrare costă 15 lei și poate fi cumpărat online de pe site-ul oficial: www.babyboomshow.ro . Copiii beneficiază de intrare gratuită.