Halloween Kitch la Music Channel

Halloween Kitch la Music ChannelHalloween este cea mai nou adoptata sarbatoare de catre romani de la americani, prilej pentru care, in jurul datei de 30 octombrie au loc petreceri tematice. Music Channel nu s-a lasat mai prejos si a pregatit pentru artisti o petrecere cu tema idol/kitch/guilty pleasure.

 Artisti putini, muzica buna

La invitatie nu au raspuns foarte multi artisti, mai ales ca evenimentul a fost la mijlocul saptamanii si multi erau plecati, iar cei ce au venit nu au respectat intocmai tema impusa de organizatori. Chiar si asa, petrecerea a fost animata. Muzica a fost foarte buna, si putinii ramasi la petrecere s-au distrat pe cinste pe melodii ale anilor 70 sau 2000 atat din muzica internationala cat si cea romaneasca. Acesta a fost punctul forte al petrecerii si cred ca toti cei care au fost prezenti sunt de acord cu ceea ce spun.

 

Bautura putina si temperatura scazuta

Bautura nu a fost foarte variata, iar de aceasta au beneficiat doar invitatii care aveau bratara verde, mai exact artistii. Pentru toti ceilalti bautura era cu plata, ori daca tot era o petrecere la care nu erau foarte multi invitati ar fi trebuit sa foloseasca aceeasi politica pentru toata lumea, asa cum se obisnuieste la majoritatea evenimentelor. Petrecerea s-a tinut intr-un club din capitala, in a carei atmosfera neprietenoasa climatic nu puteai sta foarte mult daca nu dansai sau serveai ceva aferent. Asa ca in urma acestei petreceri, m-am ales cu o raceala, dar cu amintiri frumoase datorita prietenilor cu care am sarbatorit kitch party la Music Channel.

 

Text: Andreea Maria Varlan