HRI Vitalion – supliment naturist care previne si amelioreaza osteoporoza, ateroscleroza si diabetul

Foto_flacon_VitalionHRI Vitalion este un supliment naturist creat de renumitul biochimist britanic Terence Gallagher, fondator al Herbal Research Institute din Oxford, membru in consiliul de administratie al Asociatiei Britanice de Medicina Naturista.

Tabletele HRI Vitalion reduc depunerile rezultate din calcificari, scad in mod semnificativ inflamatiile si durerile articulare, stopeaza osteoporoza si au efect benefic asupra cresterii masei osoase. Reduce ateroscleroza, ajuta circulatia si regenerarea peretilor vasculari si reduce nivelul glicemiei din sange. In plus, tabletele HRI Vitalion intaresc sistemul imunitar, contribuie la procesele de detoxifiere a organismului si stimuleaza functiile creierului.

Secretul eficacitatii tabletelor  HRI Vitalion este HRI System, un sistem complex de substante active din fructe si plante medicinale, inventie brevetata a biochimistului Terence Gallagher. Practic, tocmai aceste extracte de fructe si plante medicinale (mar, vita de vie, hibiscus, macese, coaja de portocale si floare de soc), cu continut ridicat de antioxidanti, faciliteaza depunerea mineralelor in oase. Componenta si proportiile de substante active din plantele medicinale fac ca mineralele s? fie incorporate exact acolo unde este nevoie. Partea si mai buna este ca tabletele HRI Vitalion sunt produse 100% din fructe si plante medicinale din productii ecologice. Pretul unui flacon de 50 de tablete este de 90 de lei.

 

Text: Bianca Badescu