Iconic Health by Camelia Sucu

Camelia Sucu, medic la baza, este o femeie de afaceri cu un succes rasunator pe piata imobiliara si nu numai. Cunoscuta publicului gratie aparitiilor TV, frumoasa doamna a mobilei a devenit imediat foarte apreciata pentru imaginea impecabila pe care o afiseaza. Nu o caracterizeaza doar stilul vestimentar elegant si sofisticat, ci si stralucirea ochilor si luminozitatea pielii. Pentru ca acest lucru nu trece neobservat, am vrut sa cunoastem secretul din spatele unui ten impecabil… si nu mare ne-a fost mirarea sa aflam ca stilul de viata sanatos si detoxifierea regulata sunt principalii aliati ai Cameliei. De fapt, manata de dorinta de a oferi sanatate oamenilor, Camelia Sucu, impreuna cu sora sa, Cristina Mirica, terapeut si medic nutritionist, a conceput proiectul Iconic Health, despre care va invitam sa aflati mai multe in interviul oferit in exclusivitate pentru Tonica TV.Tonica TV: Ce contine programul de detoxifiere Iconic Detox?

Camelia Sucu: Iconic Detox este parte din stilul de viata sanatos Iconic Health. Acesta este un program de detoxifiere care are la baza sucuri naturale si mancare raw, si prin intermediul acestuia ajutam organismul sa scape de toxine. Exista 3 programe de detoxifiere in functie de ceea ce poate si isi doreste fiecare persoana. Astfel, Basic Detox-ul contine 4 sucuri din fructe si legume, o salata combinata cu legume si alte suplimente alimentare. Pentru cei care isi doresc o detoxifiere mai rapida si sunt mai curajosi avem alte doua programe de detoxifiere: Advance Detox si Master Detox. Advance Detox presupune doar sucuri si la pranz o salata sau o supa, iar Master Detox-ul presupune doar consumul de lichide, adica sucuri si supa. Sucurile sunt obtinute prin presare la rece si nu prin centrifugare, astfel nutrientii fructelor sau legumelor se pastreaza intacti.

Tonica TV: De ce este importanta detoxifierea pentru organism si ce beneficii aduce sanatatii?

Camelia Sucu: O sa va raspund cu o intrebare: “Cat de important este pentru noi sa ne spalam pe fata si pe corp si sa fim curati?” Acelasi lucru il cere organismul nostru si in interior. Acesta este motivul pentru care se recomanda detoxifierea lui. Noi recomandam doua cure de detoxifiere pe an, pentru ca acest proces continuat ajuta si previne foarte multe boli.

Tonica TV: Cand ne dam seama ca organismul nostru cere detoxifiere?

Camelia Sucu: Cateva din simptome care iti atrag atentia ca este timpul pentru o detoxifiere sunt: balonarea, oboseala, senzatia de nisip in ochi, transpiratia excesiva si somnul agitat. In lunile februarie, martie este recomandat sa se faca o prima detoxifiere si, in noiembrie, decembrie, o a doua detoxifiere.

Tonica TV: Pe langa detoxifierea alimentara, ce alte terapii alternative ne mai recomandati?

Camelia Sucu: O detoxifiere completa se face nu doar prin alimentatie ci si prin metode alternative cum ar fi: drenajul limfatic, hidrocolonoterapia, periajul zilnic- pentru ca acesta deschide porii si faciliteaza eliminarea toxinelor. De asemenea, este recomandata eliminarea toxinelor prin transpiratie si acest fapt implica sauna sau hamamul.

Tonica TV: Ce trebuie sa faca cei care isi doresc sa aiba acces la programele de detoxifiere Iconic Health?

Camelia Sucu: In primul rand sa fie curiosi si apoi sa intre pe site-ul nostru  www.iconichealth.ro si acolo vor afla toate informatiile necesare.

Text: Madalina Manole