Imnul Kangoo Jumps, lansat de Kinga Sebestyen

Imnul Kangoo Jumps, lansat de Kinga SebestyenAntrenoarea de fitness Kinga Sebestyen va lansa imnul Kangoo Jumps care va beneficia si de un videoclip oficial cu ocazia deschiderii editiei din acest an a Kangoo Jumps International Festival. Astfel, piesa „I Wanna Jump” va deveni melodia pe care antrenorii si sportivii vor evolua in cadrul claselor de Kangoo Jumps.

Alaturi de Kinga va participa si Isabelle Badea, cantareata si antrenoare de fitness din Suedia. Videoclipul care va fi lansat sambata a fost filmat in Bulgaria, coregrafia si costumele fiind realizate de Kinga Sebestyen. Toti cei care vor participa la Kangoo Jumps International Festival vor avea ocazia sa ia parte la 32 de clase tinute de cei mai buni specialisti din lume, sositi la Bucuresti din 20 de tari.

„Planuim sa organizam si flashmob-uri pe baza acestei coregrafii in marile orase din Romania, Bulgaria, Suedia si Norvegia. La festivalul de la Bucuresti voi urca pe scena alaturi de echipa mea internationala si va voi invata coregrafia in doar 35 de minute. Apoi vom putea dansa in voie pe toata durata festivalului”, a spus Kinga Sebestyen.

 

Text: Ruxandra Raica