Intampina primavara cu Perfect Body!

Intampina primavara cu Perfect Body!Convinge-ti prietenele sa mearga cu tine la Clubul Perfect Body si, in afara de buna dispozitie, distractie si socializare, beneficiezi de SUPEROFERTA lunii martie:

  • 80 Lei//luna – 1 abonament Silver (20 sedinte la alegere);
  • 140 Lei/luna – 2 abonamente Silver (pentru tine si o/un prietena/prieten).    

 

Gandeste pozitiv, motiveaza-te puternic si te vei bucura de sentimentul de reusita pe care il vei obtine la sfarsitul fiecarei ore. Dupa 2 luni de mers la sala in ritm sustinut (minimum 3-4 ore/saptamana pentru inceput), vei incepe sa slabesti, sa capeti forme noi, muschii se definesc, iar pofta de viata este crescuta. Alege un program cat mai variat (combina orele de Zumba/Aerodance cu cele de Taebo/Perfect Body/Hot Bikini/Total Body Workout/Piloxing/Pilates). Astfel, nu vei percepe nici efortul, mersul la sala nu ti se va parea o corvoada si vei fi din ce in ce mai motivata de rezultate. Vei creste numarul de ore de miscare/saptamana, iar schimbarea de look va fi mai rapida si mai vizibila.

Echipa Perfect Body, formata din antrenori cu experienta, vine in intampinarea ta cu cateva sfaturi utile:

 

–          sportul trebuie combinat si cu o alimentatie echilibrata, activitatea fizica fiind insa mult mai eficienta decat un regim alimentar drastic;

–          cu 3-4 ore inainte de a merge la sala, ia o masa consistenta, compusa din alimente usor de digerat;

–          ceaiul verde este cea mai indicata bautura, deoarece contine antioxidanti si cafeina, care ofera energia necesara si, in plus, ajuta si la combaterea celulitei;

 

Clubul Perfect Body este situat central, pe bulevardul Carol nr. 61 (intersectia cu Calea Mosilor) si este usor accesibil atat cu mijloacele de transport in comun, cat si cu masina. Sala are o suprafata de 300 mp open space, vestiare si beneficiaza de sonorizare profesionala si aer conditionat. Fiti gata, START! Sa ne pregatim de primavara!

 

Text: Ruxandra Raica