Invata cum sa traiesti sanatos la workshopurile AtelierEle

Invata cum sa traiesti sanatos la workshopurile AtelierEleIn luna noiembrie, in cadrul proiectului AtelierEle – workshopuri de implinire personala, femeile sunt invitate sa afle de la specialisti de top cum pot adopta un regim de viata sanatos. Speakerii AtelierEle va vor invata ce si cum sa alegeti din multitudinea de programe de slabit si de ce este recomandat ca fiecare sa adopte un program personalizat. Andreea Marin, Cori Gramescu, medicul Luana Sahian, dar si Thea Haimovitz va vor vorbi despre sport, diete, nutritie, motivatie etc. Nu trebuie sa uitati ca echilibrul dintre psihic si fizic este foarte important pentru a reusi, pentru ca stresul cotidian ne poate afecta mai mult decat ne-am imagina.
Workshop-ul „Traieste sanatos” va avea loc in fiecare zi de luni din intervalul 3-27 noiembrie (3,10,17,24 noiembrie), intre orele 18.30 si 21.00, la Promenada Mall. Pentru inscrieri puteti accesa AtelierEle. Taxa de participare pentru toate cele patru intalniri din cadrul workshopului „Traieste Sanatos” este de 200 RON. Persoanele care se inscriu pana la data de 10 octombrie vor plati o taxa de participare de 150 RON/workshop, beneficiind de oferta early bird.

 

Text: Ruxandra Dumitrescu

septembrie 17th, 2014 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate