Jennifer Lawrence are o altă culoare la păr

Cunoscuta actriță blondă, Jennifer Lawrence, a apărut în public cu o altă culoare la păr. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi în gara din Boston, unde filmează pentru “Don’t Look Up” alături de Leonardo DiCaprio.

Părul lui Jennifer a suferit mai multe transformări în ultima perioadă, iar fanii sunt îngrijorați de sănătatea lui. Drept urmare, pentru rolul pe care îl interpretează, actrița poartă o perucă cu breton, wavy, de culoare roșu aprins.

Însă nu este prima dată când actrița apare roșcată în public. În 2012, vedeta a ajuns roșcată din greșeală, după ce a încercat să se vopsească singură acasă. Ea voia să se facă blondă și să scape de șatenul închis, iar decolorantul de păr pe care l-a folosit nu a fost îndeajuns de puternic și astfel a rămas roșcată.Despre “Don’t Look Up”

Filmările pentru noua producție cinematografică cu Jennifer Lawrence sunt pe cale să se încheie.

“Don’t Look Up” este un film de comedie de satiră politică americană, care va apărea anul viitor. El este scris și regizat de Adam McKay și produs de Scott Stuber.

Pe lângă Leonardo DiCaprio, din cast-ul filmului mai fac parte și actorii Timothée Chalamet, Meryl Streep, Jonah Hill, Cate Blanchett, Ariana Grande, Matthew Perry, Kid Cudi, Himesh Patel, Tomer Sisley și Rob Morgan.