Kate Middleton cu poșeta deschisă. Ce s-a putut vedea în geanta ducesei

Kate Middleton a ajuns din nou în atenția presei mondene după ce a fost fotografiată de paparazzi mergând pe stradă cu poșeta deschisă. Kate și William au participat în urmă cu câteva zile la summitul dedicat schimbărilor climatice din 2021, COP26, care a avut loc în Glasgow, și au fost fotografiați după ce au coborât din tren.

Farmaciștii Catena recomandă crema de mâini Rilastil Repairing, un produs bogat în substanțe hidratante, nutritive și emoliente care ajută la repararea țesuturilor deteriorate și la hidratarea lor în profunzime.

Ducesa de Cambrigde era îmbrăcată într-o ținută casual și avea o poșetă voluminoasă, ce părea umplută până la refuz cu diverse obiecte. Geanta, semnată Smythson, a mai fost purtată de Kate și cu alte ocazii și este estimată la circa 645 de lire sterline.

Ducesa poate a omis să o închidă sau poate, fiind prea plină, nu a mai putut face acest lucru, dar cert este că aceasta a mers pe stradă cu geanta deschisă, iar trecătorii au putut observa ce are în ea. Din câte se vede în fotografia apărută pe Twitter, în geanta ducesei se afla un laptop și un dosar.

Potrivit expertului în analiza membrilor Casei Regale Britanice, Angela Mollard, pe lângă laptop și dosar, Kate ar mai fi avut la ea și o trusă de machiaj și un pachet cu șervețele.

“Cred că a uitat să o închidă. Avea la ea laptopul și un dosar cu șină. De obicei, Kate poartă mereu la ea și o trusă de machiaj și șervețele pentru ten. Are trei copii acasă, deci, probabil, avea la ea și un pachet cu stafide și un baton cu cereale musli, nu credeți?”, le-a spus Mollard prezentatorilor emisiunii Morning Show, dezbătând conținutul genții ducesei, informează express.co.uk.

Iulia Mirică

Foto: people.com, Twitter