Kate Middleton şi ţinuta Prinţesei Diana reinterpretată

kate middleton, printul william la jubileul de platina

Kate Middleton, ducesă de Cambridge alături de Prințul William și copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au fost în perfectă armonie cu momentul la procesiunea anuală Trooping the Color. Care anul acesta onorează cei 70 de ani pe tron ai Reginei Marii Britanii și ziua ei de naștere.

Mai ales că, în materie de ţinută de gala toţi ochii au fost aţintiţi asupra Ducesei de Cambridge, care a adus un omagiu evident Prinţesei Diana, reintrerpretând o ţinută purtată de aceasta.Rochia şi pălăria Dianei

kate middleton palarie dianaÎn timp ce întreaga familie regală a purtat ținute în nuanțe de albastru, Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, a optat pentru o rochie-pardesiu de un alb imaculat semnată Alexander McQueen, la care a asortat o pălărie Philip Treacy bleumarin.

Rochia albă și pălăria fac referire la o ținută purtată de Diana în 1991, când a asistat la o paradă a militarilor care au a servit în Războiul din Golf. Rochia ei albă era brodată pe mâneci și se închidea cu nasturi . Ținuta era completată de o pălărie alb-negru cu boruri largi.

Citeşte aici şi despre Gama preferată de cosmetie a reginei Elisabeta a II-a

Bijuteriile coroanei, din generaţie în generaţie

Soţia Prinţului William a accesorizat cercei cu safir și diamante, un colier asortat și inelul ei de logodnă, toate acestea aparținând Prințesei Diana. Diana a purtat aceiași cercei la Gala Met din 1996, cu un colier de perle stratificat și un medalion cu safire. Ea a îmbrăcat atunci o rochie Christian Dior bleumarin.

Cerceii purtaţi de Kate Middleton şi cei purtaţi de Prinţesa Diana la Gala Met

Se pare că acestea erau bijuteriile preferate ale Dianei, deoarece le-a purtat în multe alte ocazii, inclusiv într-o excursie la Casa Albă și un spectacol la Opera din München.

De asemenea, ea și-a îmbrăcat fiul cel mic, prințul Louis, în vârstă de 4 ani, cu același costum de marinar pe care l-a purtat prințul William la Trooping the Color când avea doar doi ani.

Prințul William, Prințul Charles și Prințesa Anne au îmbrăcat cu toții uniforme militare.

Cristina Dudaău

Foto Hepta