Kinga Sebestyen ajuta copiii bolnavi din Romania!

Kinga Sebestyen ajuta copiii bolnavi din Romania!Kinga Sebestyen ajuta copiii bolnavi din Romania facand sport alaturi de sute de persoane pentru construirea unui centru medical! Renumita antrenoare de fitness Kinga Sebestyen deruleaza si anul acesta deja celebrul eveniment caritabil “Kangoo Jumps salveaza vieti”, iar vineri, 15 martie, va face sport alaturi de sute de oameni in vederea ajutorarii copiilor bolnavi din Romania.

Mai exact, in acea zi speciala, Kinga Sebestyen va conduce sesiuni de fitness pentru sute de persoane, iar sumele stranse in urma taxei de participare vor fi donate Asociatiei M.A.M.E. in vederea construirii unui Centru de resurse  pentru copiii bolnavi. La fel vor proceda, in perioada 12-15 martie, toti antrenorii sai care predau sesiuni de Kangoo Jumps pe tot teritoriul tarii.

Kinga Sebestyen a initiat acest proiect caritabil in urma cu patru ani. Anual, in luna martie, se rezerva o zi in care toate incasarile din urma activitatii sale si a partenerilor sai sunt donate in scop caritabil. Spre exemplu, anul trecut, donatiile au mers in scopul renovarii spatiului de joaca din incinta sectiei de pediatrie a Spitalului Clinic Fundeni, locul unde sunt tratati copii bolnavi de leucemie, talasemie, hepatita cronica si unde se fac zilnic dialize.

Kinga Sebestyen este lector la Federatia Romana “Sportul pentru toti”, antrenor de fitness, consultant in stil de viata sanatos, distribuitor al celebrelor ghete sport si al programelor Kangoo Jumps in Romania si in mai multe tari europene, precum  si dezvoltator al mai multor programe de sport, printre care si cel mai recent, Fat Burning, cu care a reusit sa slabeasca sute de romani.

Text: Andreea Popescu