Kit Harington, starul din Game of Thrones, va deveni tătic

Kit Harington, actorul care l-a jucat pe celebrul Jon Snow în Urzeala Tronurilor, va deveni tată pentru prima oară. Soţia lui, Rose Leslie, cea care a jucat-o pe Ygritte în Game of Thrones, e însărcinată şi a făcut primul pictorial cu burtica de gravidă.

Pentru publicaţia Make Magazine, Leslie a dezvăluit că ea şi Harington se pregătesc pentru venirea bebeluşului pe lume în conacul lor din Anglia, după ce s-au mutat din New York. „Ce lucru minunat este să fugi în mediul rural şi să te refaci. Este un mare privilegiu să fii înconjurat de verdeaţă, cântec, păsări, garduri vii şi vecini încântători. Totul este atât de paşnic.”, a amintit actriţa.

Cum s-au cunoscut

Kit Harington şi Rose Leslie s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru „Game of Thrones’. Cei doi au format cuplu în serial, iar apoi şi în viaţa reală. Relaţia lor a evoluat destul de repede, iar în anul 2018 au decis să se căsătorească.

 

septembrie 29th, 2020 by Mirica Iulia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate