O altă vedetă este însărcinată

Cunoscută în lumea publică a Capitalei datorită emisiunii Bravo, ai stil!, fashion-icon-ul Marisa Paloma a anunțat ieri că este însărcinată. Influencer-ul a dat vestea prin intermediul unui video emotionant postat pe contul său de Instagram.

https://www.instagram.com/p/CSM3msCId09/

În descrierea postării aceasta a scris:

“Am plâns mult. Este pentru prima dată când pățesc asta. Să nu pot să văd un video de câteva minute până la capăt. Este pur și simplu o emoție puternică pe care nu o pot controla. Nu știu ce să vă scriu. Am lacrimi in ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele. Am trecut prin atât de multe împreună!!!

Viața ne-a testat in atâtea feluri. Și cu toate astea, a venit momentul la care visam și pe care mi-l doream de câțiva ani buni. Viața nu e simplă, dar poate fi cea mai frumoasă dacă știți cum să luptați cu ea si dacă vă urmați instinctul! În toți acești ani s-au schimbat atât de multe lucruri in viața noastră!!! Și toate datorită lui @liviu_stanciu ,omul care mi-a fost alături pe tot parcursul meu și care a contribuit semnificativ la toată evoluția mea de până acum. Care a știut încotro să mă îndrume și care când am ajuns la capăt, l-a mutat puțin mai incolo.

Am apusul și marea în față, pe cel mai drag și iubit om de pe planetă lângă mine, și pe cel/cea care va întregi în curand această familie. Cuvintele sunt de prisos. Sunt mult prea multe de spus și mult prea multe emoții. Las filmarea să spună ceea ce eu nu pot să descriu in cuvinte. MOMMY TO BE!!!!!!!!!!!! ❤❤❤WELCOME TO THE FAMILY, DEAR ONE!” 

Marisa se află în vacanță, în Santorini, împreună cu logodnicul său, cunoscutul Liviu Stanciu. Cei doi formează un cuplu de mai bine de patru ani.

Bettina Cristea

foto: Instagram