La Zorky’s Planet se inaugureaza primul roller coaster indoor din Europa de Est

La Zorky’s Planet se inaugureaza primul roller coaster indoor din Europa de EstZorky’s Planet, singurul parc de distractii indoor din Romania, lanseaza primul roller coaster instalat intr-un shopping center din Europa de Est.

Conceptul roller coaster-ului a fost dezvoltat intr-un mod ingenios de catre producatorul italian IEPARK, in colaborare cu ingineri si analisti constructori ai AFI Palace Cotroceni si Britta Trading. IEPARK este una dintre cele mai vechi si mai cunoscute companii italiene producatoare de echipamente pentru parcuri de distractii, cu o reputatie excelenta in domeniu, iar Britta Trading este cel mai mare dezvoltator de parcuri de distractii indoor din Romania.

Constructia roller coasterul-ului inseamna si un design personalizat, in armonie cu tematica parcului Zorky’s Planet. Astfel, jocurile de lumini si coloritul atractiv se imbina cu elementele deja existente in Zorky, desprinse din imaginatia copiilor. Designul deosebit al trenului a fost realizat de un roman, design preluat ulterior de marii producatori internationali din piata de entertainment.

Roller coaster-ul are 16 locuri, iar o cursa cu roller coaster-ul dureaza un minut si jumatate, accesul fiind permis copiilor in varsta de minim trei ani, cu o inaltime mai mare de 1,10m. Pretul unei aventuri cu trenuletul este de 25 de lei.

 

Text: Andreea Popescu

septembrie 3rd, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate