Laura Cosoi, vocea rautacioasei Harley Quinn in animatia ,,LEGO® Batman: Filmul‟

Actrita si bloggerita Laura Cosoi a acceptat o noua provocare profesionala si va debuta in dublajul de film odata cu interpretarea personajului Harley Quinn din versiunea in limba romana a animatiei „LEGO® Batman: Filmul”. Productia Warner Bros. Pictures, Warner Animation Group si LEGO Systems A/S, „LEGO® Batman: Filmul” va putea fi urmarit de vineri, 10 februarie, in cinematografele din toata tara.

Voioasa, rautacioasa si putin rauvoitoare, Harley Quinn este deopotriva mana dreapta si cea mai mare fana a lui Joker. In ipostaza de Harley Quinn, Laura Cosoi se alatura distributiei formate din Tudor Chirila (Joker), Loredana (Barbara Gordon) si Adrian Despot, care poate fi urmarit ca Dick Grayson aka Robin, din versiunea in limba romana a aventurii „LEGO® Batman: Filmul”.Laura Cosoi, cu gandul la copilarie

,,M-am intors la copilarie, la momentul acela in care nu conta nimic din tot ce e in jur si te joci pur si simplu. Mi-ar fi placut sa am mult mai multe replici, insa cu siguranta voi avea ocazia in partea a doua a filmului. E foarte greu in actorie sa nu ai replici si totusi sa fii prezent. Daca stau sa ma gandesc la asemanarile dintre noi doua: ne place sa ne jucam, suntem vesele si cam atat”, a declarat cu zambetul pe buze Laura Cosoi.


Aceeasi buna-dispozitie care a transformat „Marea aventura Lego®” intr-un fenomen mondial, il aduce acum pe LEGO® Batman in propriul film animat pe marile ecrane. O multime de lucruri rele sunt pe cale sa se intample in Gotham, iar daca Batman vrea sa salveze orasul de teribilul Joker, va trebui sa invete sa renunte la postura de erou solitar, sa incerce sa colaboreze cu altii si poate, doar poate, sa se mai relaxeze putin. Filmul este distribuit la nivel international de Warner Bros. Pictures, o companie Warner Bros. Entertainment.

Text: Oana Baltoc