Leacul impotriva obezitatii

Leacul impotriva obezitatiiDe ani de zile, profesionistii din domeniul sanatatii le recomanda o alimentatie sanatoasa si mai mult exercitiu copiilor care se confrunta cu obezitatea. Insa cati dintre noi luam in considerare sfaturile specialistilor?

 

Oficiali din domeniul sanatatii publice numesc obezitatea epidemie. In ultimii 30 de ani, ratele de obezitate din SUA s-au dublat in randul adultilor (35%) si triplat in randul copiilor si adolescentilor (17%). Aceasta problema parea de neoprit pana in acest an.

Pentru prima data in ultimele decenii, conform Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), ratele de obezitate au scazut in randul copiilor prescolari. Nicio dieta magica nu a fost implicata in aceasta reusita. Acest succes pare sa fie rezultatul promovarii continue a alimentelor sanatoase si a activitatii fizice.

Se pare ca informarea publica are un impact puternic asupra mentalitatii oamenilor, iar cunoasterea ajuta la o viata mai sanatoasa.

 

Text: Andreea Popescu

ianuarie 23rd, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate