Ludmila Corlateanu a cucerit lumea Disney

decupat_Ludmila Corlaeanu Disney - poza principalaLudmila Corlateanu a demonstrat lumii intregi ca talentul sau depaseste orice granita. Dupa ce a imbracat celebritati de peste Ocean ca Nicole Scherzinger, Tyra Banks, Victoria Summer, Bella Thorne, Terri Seymour sau Carla Gugino − cea care a aparut pe coperta revistei Bello Magazine din America intr-o tinuta creata de Ludmila −, iata ca designerul are un nou motiv de mandrie. Creatiile sale vestimentare au fost alese de catre una dintre cele mai cunoscute vedete Disney pentru un pictorial intr-o revista de succes din Statele Unite ale Americii.Sabrina Carpenter in creatii romanesti

Sabrina Carpenter este cunoscuta, in special tinerilor, datorita productiei Disney Girl Meets World si a devenit, intr-un timp record, apreciata de mii de fani, cu atat mai mult cu cat anul trecut si-a lansat pe piata primul album din cariera de cantareata. Ei bine, idolul tinerei generatii a pozat pentru Nation-Alist intr-o tinuta semnata de Ludmila Corlateanu. Rochia din dantela Chantilly i s-a potrivit de minune blondinei, intregind perfect o imagine parca desprinsa din povestile celebrului Walt Disney.

Cand am primit fotografiile din revista, a fost ca si cum ma uitam la o pagina din cartile cu povesti. Sabrina e de acolo, se potriveste foarte bine cu rochia pe care am facut-o, iar povestea lor este frumoasa impreuna”, a comentat Ludmila.

Text: Madalina Manole