Mădălina Ghenea iubeşte din nou. Un fotbalist de la AS Roma.

Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo, mijlocașul lui AS Roma, și-au oficializat relația pe Instagram. 

Actriţa a avut o relație de lungă durată cu afaceristul Matei Stratan, împreună cu care are și o fetiță, Charlotte, născută în 2017. Când toată lumea se așteapta ca cei doi să ajungă la altar, relația lor s-a terminat şi Mădălina Ghenea a rămas din nou singură.

Presa din Italia semnala deja de câteva săptămâni că frumoasa actriță se iubește acum cu unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din Peninsulă, Nicolo Zaniolo. Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au confirmat că relația dintre Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo este oficială.

Potrivit sursei citate, totul a fost făcut public după ce Mădălina Ghenea a avut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe instastory, iar Nicolo Zaniolo i-a pus o întrebare intimă: „Pot să te sărut toată ziua? 25 de ore din 24?”.  Românca nu i-a oferit un răspuns direct, însă a fost destul de clară: „Tu ce crezi?”.

Actrița născută în Slatina, care și-a început cariera ca fotomodel, s-a iubit cu numeroase personalități de pe întreg globul, printre bărbații celebri care au apărut alături de ea fiind Leonardo DiCaprio, Adrien Brody, Gerard Butler și Philipp Pleine. Mai mult decât atât, despre româncă s-a spus și că ar fi avut relații cu sportivi precum Marco Borriello și Lewis Hamilton.

decembrie 29th, 2020 by Dudau Cristina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate