Magazinul Smuggler lansat si in Bucuresti

Magazinul Smuggler lansat si in BucurestiSmuggler este un magazin cu concept urban atat din punct de vedere al decorului cat si al muzicii. Acesta se adreseaza oamenilor cu personalitate puternica, indiferent de varsta, ce vor sa iasa din tipare. Prezent in Romania din 2012 dar la Cluj Napoca, Smuggler doreste sa aduca nonconformismul in moda. Cei care au creat brandul sunt de parere ca stilul vestimentar iti poate crea o imagine pe care atitudinea o poate sau nu confirma.

 Branduri celebre la preturi accesibile

Vero Moda, Jack & Jones sunt doar doua dintre brandurile ce pot fi gasite in magazine. De calitate si in tendinte, articolele vestimentare au preturi accesibile, de apreciat insa este varietatea culorilor si a tesaturilor. Un mare atu pe care il are magazinul este acela ca se gasesc lucruri atat pentru femei cat si pentru barbati, asa ca, in caz ca veti dori sa mergeti cu perechea la cumparaturi, veti putea proba in liniste.

 

Sampanie si sushi

La evenimentul de lansare, invitatii s-au delectat cu macarons cu arome variate si cu sampanie, insa preferatul serii a fost sushi, ce a fost preparat special pentru eveniment. Organizatorii au surprins in mod placut cu partea culinara, deoarece toti invitatii au gustat din preparate. Persoane publice sau oameni pasionati de moda au fost prezenti la evenimentul organizat de Denisia Vijulan, care s-a dovedit a fi un succes. Mi-a placut atmosfera si cu siguranta ne vom vedea la o noua sesiune de shopping.

 

Text: Andreea Maria Varlan