Making of „Lumea este mare” – Station 4

Marian, Andrei, Gabriel si Constantin sunt patru tineri plini de energie, frumosi si talentati, care impreuna alcatuiesc trupa Station 4. Pe trei dintre ei i-ati urmarit in cadrul show-ului X Factor, iar al patrulea se integreaza de minune. Am intalnit trupa Station 4 la making of-ul videoclipului piesei Lumea este mare, intr-un cadru sa-i spunem „dezordonat”, specific vietii adolescentine. Baietii se afla la al treilea videoclip din cariera si, desi piesa a beneficiat initial de un lyric video, iata ca videoclipul promite a fi unul foarte interesant. I-am intervievat pe baieti si am aflat mai multe de la ei.Tonica: Cum decurg filmarile videoclipului?

Station 4: Decurg foarte bine, ne simtim foarte bine si ne pregatim si pentru a doua parte a filmarilor, pregatim ceva foarte special.

Tonica: Care este tema videoclipului?

Station 4: Tema videoclipului o sa fie o petrecere si ne are in centru pe noi simtindu-ne bine.

Tonica: Cine a compus versurile melodiei?

Station 4: Versurile melodiei sunt compuse de catre Dorian Osmin si Mellina – Madalina Dumitru, cea care interpreteaza alaturi de Vescan piesa Poza de album.

Tonica: Versurile melodiei voastre suna cam asa: „Ma iubesti asa cum sunt/Nu-ti pasa/Daca am masini sau bani ori casa”. Cum sunteti voi dincolo de scena?

Station 4: Tot la fel cum suntem si pe scena. Ne pastram relatia cu oamenii exact la fel. Ne dorim sa fim cunoscuti exact asa cum suntem noi, de fapt, in viata de zi cu zi si sa fim placuti pentru acest lucru. Noi pur si simplu aratam ceea ce suntem.

Tonica: Cine semneaza regia videoclipului?

Station 4: Regia este semnata de Richard Stan si Claudiu Stan de la Vision Production, cu care colaboram pentru prima oara si lucrurile deja merg bine.

Tonica: Cum v-a schimbat viata experienta X Factor?

Station 4: Experienta X Factor ne-a unit, in primul rand, si ne-a ajutat sa devenim mai cunoscuti, iar in urma concursului au venit si contractele si am semnat cu Mango Records. Am facut cea mai buna alegere, nu regretam nimic.

Tonica: Cum va simtiti in familia Mango Records?

Station 4: Ne simtim uniti. Ce e frumos la Mango Records este ca aici nimeni nu se crede mai presus decat celalalt. Este foarte frumos, toata lumea este unita.

Tonica: La ce va referiti cand spuneti ca… lumea este mare?

Station 4: Lumea este normal sa fie mare, plina de posibilitati, iar daca poti sa faci fiecare lucru sa fie frumos, atunci te poti bucura mai mult. Noi alegem sa ramanem cu picioarele pe pamant, ramanem simpli si nu vrem sa ne complicam cu banii… la urma urmei, fericirea nu sta in bani, suntem tineri si vrem sa ne traim viata oricum ar fi.

Tonica: Sunteti indragostiti?

Station 4: In fiecare zi…

Station 4: Vrem sa va transmitem gandul sincer care este si in piesa noastra, speram sa-l primiti si sa va regasiti in piesa.

 

Text: Ruxandra Dumitrescu