Maluma Baby: iubirile unui latino lover

Maluma, noul sex-simbol latino al muzicii internationale, pe numele sau adevarat Juan Luis Londoño Arias, se dovedeste la cei 24 de ani ai sai un barbat cu veleitati de Don Juan. Cantaretul de origine columbiana, care va canta pentru prima oara in Romania, pe 30 iunie, la Romexpo, in cadrul festivalului „El Carrusel”, are o viata amoroasa cel putin interesanta.

I se mai spune si „Pretty Boy” (Frumuselul), dupa numele celui de-al doilea album din cariera sa, „Pretty Boy/Dirty Boy”, si cine ar putea sa conteste faptul ca Maluma este un barbat atragator? In niciun caz admiratoarele din intreaga lume, cucerite cu fiecare noua melodie lansata, de la „El perdedor” si „Sin contrato” la „Felices los 4”.

Nascut sub zodia Varsatorului, pe 28 ianuarie, Maluma nu se considera un cuceritor, ba chiar s-a caracterizat ca fiind un romantic, pentru ca in liceu isi ajuta prietenii sa atraga atentia vreunei colege scriind in locul lor biletele de amor. Pe de alta parte, tot el a povestit ca prima sa iubire a fost una dintre profesoarele lui preferate din scoala, pentru care facuse o adevarata pasiune.Natalia i-a furat inima

In prezent, frumosul si talentatul cantaret are o relatie cu modelul croato-cubanez Natalia Barulich, in varsta de 26 de ani, de care s-a apropiat in timpul filmarilor pentru videoclipul piesei „Felices los 4”. Dar pana sa confirme public relatia cu frumoasa Natalia, Maluma a mai avut cateva tentative de a-si gasi o pereche.

O iubire de-o vara

Pret de-o vara incendiara, in 2016, latin lover-ul s-a iubit cu un alt model. Este vorba despre focoasa venezueleana Yeinly Castro, alaturi de care Maluma a fost fotografiat in ipostaze tandre pe o plaja din Cancun, Mexic. Relatia lor a fost insa de scurta durata, probabil si pentru ca artistul era mult prea ocupat cu muzica, cea mai mare iubirea a sa.

Anitta, relatia care a depasit limitele profesionale?

Anul trecut s-a discutat intens in presa internationala si despre o posibila aventura a interpretului cu o colega de breasla. Este vorba despre Anitta, o cantareata braziliana extrem de sexy. Cei doi au dat apa la moara zonurilor dupa ce s-au sarutat in timpul unui concert, pe scena, la finalul melodiei „Sim Ou Não” („Da sau Nu”), interpretata in duet. Desi Anitta este o femeie casatorita, sotul ei fiind Thiago Magalhães, multi dintre fanii celor doi cantareti sunt convinsi ca intre ea si Maluma a fost mai mult decat un joc menit sa scandalizeze si sa stareasca semne de intrebare.

Chiar daca speculatiile referitoare la o posibila aventura a celor doi raman, un lucru cert este ca Anitta pare in continuare foarte fericita alaturi de sotul ei. De altfel, in videoclipul piesei „Indecente”, artista il prezinta lumii si pe dragul sau Thiago, pe care il saruta in timpul petrecerii de la finalul clipului.

„Iubesc femeile”

Viata amoroasa a lui Maluma a cunoscut si un episod foarte controversat, care l-a determinat sa nege public o alta orientare sexuala. Este vorba despre prietenia care il leaga de un alt cantaret celebru, Ricky Martin, homosexual declarat. Dupa ce Ricky l-a invitat sa cante impreuna melodia „Vente pa’ca” („Vino aici”), presa de scandal a speculat pe seama orientarii sexuale a lui Maluma.

„Acest subiect ma face sa rad. Iubesc femeile. Este doar o minciuna scornita de presa de scandal pentru a face valva. A fi gay nu este un pacat. (…) Faptul ca m-a invitat sa cant cu el melodia „Vino aici” este o adevarata onoare pentru mine. Este o persoana incredibila, foarte respectuoasa, foarte spirituala si transmite foarte multa liniste”, a explicat Maluma in dorinta de a pune capat oricaror comentarii referitoare la orientarea sa sexuala.

Foto: Hepta

Text: Oana Baltoc