Mască de păr din 8 ingrediente, de la Cardi B

Celebra cântăreaţă Cardi B a dezvăluit lumii secretul ei în materie de păr. Vedeta a mărturisit că foloseşte opt ingrediente din bucătăria proprie pentru a-şi face o mască de păr.

Deşi ne-a obişnuit cu apariţiile sale colorate, inclusiv cu peruci de diferite culori şi lungimi, vedeta foloseşte trucuri pentru a-şi îngriji podoaba capilară. Ea spune că şi fiicei sale îi aplică această mască, fiind foarte hidratantă, pentru că doreşte să o înveţe să-şi păstreze firele buclate.

În InstaStory, Cardi povesteşte, în stilul specific, despre ingredientele pe care le pune în compoziţia măştii de păr. Iată care este reţeta!Mască de păr a la Cardi B

  1. Un avocado foarte bine copt
  2. Ulei de argan
  3. Ulei de castane
  4. Ulei de avocado
  5. O lingură de maioneză
  6. Miere de albine
  7. Două ouă întregi
  8. O banană

În prima etapă, artista pisează avocado-ul pe care îl amestecă cu lingura de maioneză, mierea şi cele trei uleiuri, de argan, avocado şi castane.

Vezi cum îţi poţi face părul să crească mai repede!

În a doua parte, acestea se pun în blender şi se amestecă împreună cu ouăle şi banana, timp de aproximativ 30 de secunde. Întreaga compoziţie se adaugă apoi pe păr şi se aşteaptă jumătate de oră, după care se spală cu şampon şi balsam.

Dacă reţeta lui Cardi B nu te-a convins, poţi încerca ceva farmaceutic, precum şamponul cu keratină sau cel fortifiant  de la Naturalis.

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram