Matrix 4 revine în 2022

Un nou film marca Matrix, cu Keanu Reeves în rolul principal, va reveni pe ecranele cinematografelor din SUA, începând din 2022. Filmările au debutat anul trecut, însă odată cu declararea lockdown-ului, acestea au fost oprite până în iulie.

„Lana Wachowski a scris un scenariu minunat şi o poveste extraordinară. E singura care ar fi putut face asta. E uimitor să lucrez din nou cu ea, e ceva special, iar povestea are multe lucruri de spus, din care putem învăţa cu toţii“, a declarat Keanu Reeves despre noul film. 

Nu se ştiu multe despre Matrix 4, dar, zvonurile spun că în noua peliculă Neo şi Trinity se vor întoarce din morţi pentru a se răzbuna.

După debutul Matrix Revolutions, mulţi credeau că nu va mai exista o continuare, din cauza recenziilor negative şi pentru că încasările nu s-au ridicat la nivelul primelor două filme. Însăşi Carrie-Ann Moss, actriţa care o interpretează pe Trinity, spune că nu credea că se va mai face un film a seriei Matrix, dar văzând noul scenariu a avut doar cuvinte de laudă.

Alături de Keanu Reeves şi Carrie-Ann Moss va reveni şi Jada Pinkett Smith, în rolul lui Niobe. Printre alţi actori se mai numără şi: Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra şi Yahya Abdul-Mateen II.

Text: Bettina Cristea

Photo: New Money