MEDAS lanseaza campania educationala pentru viitoare mamici “Pregateste-te pentru o noua viata!”

Inaugurare_MEDAS_Feminis_vernisaj_expozitie_Gabriel_Hennessey_2Stiati ca aproximativ 60% dintre femei considera ca din momentul in care raman insarcinate sentimentul de „feminitate” si de grija fata de sine trebuie inlocuit cu cel de „maternitate” si ca accentul trebuie pus doar pe viitorul bebelus, potrivit unor studii recente? Acest lucru le afecteaza mult viata de cuplu si dauneaza atat sanatatii femeilor si a copilului pe care vor sa-l protejeze, cat si tuturor celorlalti membri ai familiei lor.

Situatia ingrijoratoare este, de asemenea, favorizata de necunoasterea tuturor schimbarilor ce apar odata cu sarcina, atat fizic, cat si psihologic si de lipsa consilierii emotionale de care multe dintre femei sufera in timpul sarcinii.

Pentru a atrage atentia asupra necesitatii pregatirii viitoarelor mamici pentru noua etapa si a faptului ca, indiferent de perioada din viata in care se afla, ele nu trebuie sa uite ca sunt, in primul rand, femei, lantul de clinici MEDAS, demareaza in luna iulie campania de informare “Pregateste-te pentru o noua viata!”.

Initiativa este lansata pentru a marca oficial deschiderea clinicii de medicina Materno-Fetala MEDAS Feminis si este derulata cu sprijinul vedetelor Analia Selis, Manuela Fedorca si Gabriel Hennessey. Prima actiune a campaniei consta in organizarea expozitiei de fotografie a artistului Gabriel Hennessey, in cadrul careia Analia Selis si Manuela Fedorca au fost pozate in timpul sarcinii pentru a arata femeilor ca feminitatea si ingrijirea lor nu trebuie uitata in nicio perioada a vietii si ca sarcina este o stare de implinire. Totodata, MEDAS Feminis ofera in iulie, drept cadou, un pachet care include ecografia de morfologie fetala pentru trimestrul al doilea al sarcinii si un set de analize uzuale, la pretul de 350 Ron.

Amplasata central, in apropierea Pietei Dorobanti, clinica materno-fetala MEDAS Feminis se bucura de un spatiu generos, cu un design modern si amenajari elegante, menit sa sublinieze calitatea serviciilor medicale oferite si sa asigure tuturor persoanelor care ii trec pragul tot confortul si relaxarea de care au nevoie.

MEDAS Feminis e dotata cu tehnologie medicala moderna, fiind printre putinele unitati de profil de pe piata medicala privata care au in dotare aparate medicale de ultima generatie, precum ecograful Voluson E8 Expert, ce permite realizarea tuturor tipurilor de examinari ecografice si vizualizarea 3D si 4D a fatului in toate perioadele sarcinii. De asemenea, MEDAS Feminis are cabinete de investigatii si punct de recoltare a probelor biologice ce functioneaza inclusiv sambata.

De asemenea, MEDAS Feminis ofera o gama larga de servicii, numarandu-se printre putinele clinici de pe piata medicala privata de profil care realizeaza investigatii speciale in sarcina de tipul amniocentezelor si ecografiilor de morfologie fetala.

 

 

Text: Andreea Popescu