Mentine-ti silueta cu Zumba Fitness

zumba-coverPentru femeile care s-au saturat de orele istovitoare de fitness si de exercitiile anoste pe care trebuie sa le faca pentru a scapa de kilogramele in plus, trustul de presa Galenus si partenerul sau Cara Dans au organizat un eveniment special: o demonstratie antrenanta de zumba care a avut loc in data la sala de dans partenera din str. Corvinilor, nr. 5.

Cititoarele noastre s-au bucurat timp de o ora de exercitii fizice eficiente, dar si foarte distractive in compania unui recunoscut instructor de fitness cu experienta de peste 10 ani in domeniu, Monica Ramirez.

Dansul, cea mai complexa gimnastica

Inainte de demonstratia propriu-zisa cititoarele noastre au primit cateva informatii utile si interesante despre zumba, un nou trend in fitness care combina exercitiile fizice cu dansul latino, rezultand o combinatie exploziva de sport si multa buna dispozitie. Astfel, am aflat ca dansul este cea mai complexa gimnastica posibila pentru ca pune toti muschii in miscare.

{besps}octombrie/Zumba|width=450|height=450{/besps}

Zumba, sport si distractie

Dupa scurta prezentare a inceput demonstratia propriu-zisa de zumba in timpul careia cititoarele au invatat sa se miste pe ritmuri latino, dar si sa-si fortifice muschii in acelasi timp. Evenimentul a fost un succes, participantele au fost incantate de demonstratie si au convenit ca zumba reprezinta nu doar un nou trend in aerobic, ci o modalitate foarte distractiva de a face sport si a-ti mentine nu doar silueta, dar si sanatatea.