Mia’s Children: o mana intinsa pentru tinerii neglijati sau abuzati

Inainte de Paste, oameni de bine au lasat de-o parte treburile de zi cu zi si au participat la evenimentul de caritate The Dinner – Charity Events for Mia’s Children, in beneficiul copiilor si tinerilor din Bucuresti si din zonele limitrofe care au resurse limitate, sunt neglijati, abandonati sau abuzati.

Mia’s Children este o organizatie non-profit, licentiata si acreditata in Romania, care se lupta pentru a le oferi tinerilor un mediu plin de iubire, unde sa se dezvolte armonios si sa devina  membri fericiti si sanatosi ai societatii romanesti, atat din punct de vedere fizic si emotional, cat si spiritual.

Chef Henrik Sebok i-a incantat pe invitatii la cina caritabila cu adevarate capodopere culinare, iar Nicu Bocancea, designer floral, a reusit sa puna la punct un decor floral magic, de poveste.

Suma de bani stransa cu ocazia evenimentului a ajuns integral la organizatia Mia’s Children, aceasta intalnire fiind si dovada ca este important sa fii cunoscut in comunitatea ta pentru ca poti fi un exemplu, pentru ca poti mobiliza oamenii si poti schimba destine oferind tu insuti un exemplu.

Text: Oana Baltoc