„Mihail Jora” si-a premiat castigatorii

„Mihail Jora” si-a premiat castigatoriiConcursul National de Critica si Interpretare Muzicala „Mihail Jora”, ajuns la cea de-a XXVI-a editie, si-a premiat castigatorii in cadrul unui Concert de Gala ce a avut loc la Ateneul Roman. Desfasurat in perioada 9-16 mai 2016, evenimentul a reunit tinere talente din Romania si Republica Moldova care au concurat la una dintre sectiunile de Interpretare Muzicala pentru Canto, Pian si Violoncel, dar si la sectiunea Critica Muzicala.

Catena, Farmacia Inimii, a premiat Sectiunea Pian

In cadrul festivalului de premiere, 14 concurenti au fost laureati la cele patru categorii, premiul I la Sectiunea Pian fiind oferit de Catena, Farmacia Inimii, prin intermediul directorului executiv, Mihai Drumea, lui Dimitri Malignan, pentru merite deosebite. De asemenea, au mai fost acordate trei premii speciale sub umbrela Premiile Enciclopedia Muzicala a Romaniei. Spectacolul de gala a fost incoronat de recitalurile laureatilor, dar si de un concert sustinut de Orchestra Universitaria a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, sub bagheta dirijorului conf. univ. dr. Alexandru Ganea.

Text: Madalina Manole

mai 18th, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate