Miscarea nationala „Si eu traiesc sanatos!” – SETS

1a6invzlFundatia PRAIS lanseaza editia anuala a miscarii nationale “Si eu traiesc sanatos!” – SETS, care are ca obiective, in urmatorii 5 ani, prevenirea obezitatii in randul copiilor si promovarea stilului de viata sanatos in randul familiilor din Romania, intr-o abordare holistica: minte, trup, spirit.

 Toti copiii se pot inscrie voluntar in “Cluburile SETS – Miscare si Distractie” participand la concursul anual al celor mai active cluburi. Lectii deschise vor fi sustinute de studenti din cadrul UNEFS, de medici nutritionisti, de psihologi si de sportivi olimpici de renume. Seria dezbaterilor publice SETS va continua.

 

Miscarea nationala se deruleaza cu aportul deosebit al membrilor Consiliului Stiintific SETS si al partenerilor sai: Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Federatia Romana de Atletism, UNEFS, Federatia Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, Societatea Romana de Nutritie; Federatia Romalimenta, Carrefour.

 

Site-ul www.sets.ro este sursa de informare publica a miscarii. Prin structura sa bivalenta atat copiii, cat si familiile acestora pot accesa materiale filmate, studii, articole scrise de personalitati medicale, sportivi, psihologi. Prin campanii de interes public in mass-media, Fundatia PRAIS va tine la curent publicul  general asupra cauzei SETS si actiunilor miscarii in care membrii comunitatilor se pot implica.

 

Text: Andreea Popescu