Miss si Mister Kangoo Jumps

Miss si Mister Kangoo JumpsIn cadrul Kangoo Jumps International Festival, care va avea loc in weekendul care se apropie, Kinga Sebestyen alaturi de alti membri ai juriului vor alege Miss si Mister Kangoo Jumps. Acestia nu vor fi alesi numai dupa criterii fizice, ci va conta foarte mult si activitatea depusa in cadrul cursurilor pe toata perioada festivalului.

Kangoo Jumps International Festival va debuta sambata cu ora speciala a Kingai Sebestyen, care va lansa si Imnul Kangoo Jumps.

In cadrul evenimentului de la sfarsitul acestei saptamani, gimnastii Marian Dragulescu si Corina Ungureanu, fostul fotbalist de la Steaua Iulian Miu, Ana Maria Branza, vicecampioana olimpica si campioana europeana si mondiala la scrima, si cantareata de muzica populara Angela Rusu vor sari cu ghetele Kangoo Jumps alaturi de peste 1.500 de invitati.

“Sambata dimineata dam startul evenimentului la World Trade Center Bucuresti. Vom avea alaturi zeci de specialisti din peste 20 de tari. Sunt, practic, cei mai buni in domeniu, iar tocmai de la cei mai buni veti avea ocazia sa invatati pe parcursul celor 32 de clase tinute sambata si duminica. La finalul festivalului, ii vom alege pe cei mai frumosi si mai activi participanti la eveniment. Vom avea, pentru prima data, Miss si Mister Kangoo Jumps. Oameni chipesi, activi si care sunt un exemplu pentru ceilalti ca stil de viata sanatos”, a declarat Kinga Sebestyen.

 

Text: Ruxandra Raica