Molecule F a implinit 5 ani

decupat_Molecule F a implinit 5 aniPlatforma online Molecule F a implinit 5 ani de la lansare, motiv pentru care a organizat o mare petrecere intr-o locatie inedita. Circul Globus a fost locul in care s-a desfasurat intregul eveniment, una dintre cele mai reusite petreceri ale anului. Mirela Bucovicean este cea care, impreuna cu echipa sa, a pus la dispozitie invitatilor o locatie pe cat de interesanta, pe atat de fastuoasa.Acrobatii si culoare

Un spectacol cu lumini, emotie, aventura, dar si dragoste − asa ar putea fi descris evenimentul de la circ. Elementele de acrobatie, tigrii siberieni, caii de rasa, coregrafiile de majorete sau numerele suspendate au atras atentia publicului. Sala de circ s-a transformat complet, impanzita fiind de doamne imbracate in rochii de gala si domni la costum, cu pahare de bautura in mana, cocktailuri sau prosecco, fiecare dupa preferinta. Numarul care a impresionat cel mai mult a fost al celor doi tineri care au facut acrobatii in aer, interpretand povestea Luceafarului, pe o piesa cantata la vioara. Prezentatorul spectacolului, actorul Marius Bodochi, a fost la inaltime, creand o atmosfera speciala datorita prezentarii sale.

Costume de gala versus haine de strada

Tinutele doamnelor la acest eveniment au fost variate. Daca unele si-au luat rochiile de la designeri cunoscuti si au avut o aparitie demna de Oscar, altele s-au imbracat in tinute adecvate unei seri in oras cu prietenii. O discrepanta care a atras atentia tocmai din cauza faptului ca tinutele erau la poli opusi. La un asemenea eveniment, linia de mijloc ar fi fost cea mai potrivita pentru a nu pica in ridicol.

Despre Molecule F putem spune ca, de-a lungul anilor, a devenit unul dintre locurile cele mai dragi pasionatelor de moda. Platforma designerilor romani Molecule F ramane in topul preferintelor cand vine vorba de tendinte si calitate.

Text: Andreea Maria Varlan