Mom fit jeans și lejeritatea de care ai nevoie

Blugii mom s-au transformat într-una dintre cele mai mari tendințe de modă din vremurile moderne. Deși trendul a luat naștere la sfârșitul anilor ’80 și la începutul anilor ’90, abia în urmă cu câțiva ani, talia înaltă, forma conică și croiala oarecum relaxată și-au consolidat cu adevărat rolul în garderoba fiecărei persoane. Pentru cei care au nevoie de o împrospătare a ținutelor, există inspirație actuală care te va ajuta să aduci tendința în zilele noastre.

Fie că asta înseamnă căutarea pe rafturile dintr-un boutique vintage pentru a găsi o pereche autentică sau cumpărarea unui model modern și actualizat, blugii momfit au devenit o necesitate absolută.

Ia în considerare asocierea lor cu o altă tendință din sezonul curent pentru a le face mai relevante sau rămâi clasică. Dincolo de versatilitate, jeanșii momfit completează o gamă largă de forme ale corpului, astfel încât vei găsi cu siguranță un stil care să îți vină perfect.

Brandurile de denim consacrate precum Levi’s și Wrangler au reintrodus designul râvnit într-o multitudine de stiluri. Dar există, de asemenea, mai mult decât o mână de branduri de îmbrăcăminte care îmbrățișează silueta mom jeans – precum și o grămadă de moduri fresh de a le purta.Tuxedo canadian

Modul în care Kendall Jenner poartă blugi mom fit conferă siluetei retro o viață nouă. O eșarfă de mătase imprimată și botine cu toc sunt tot ce ai nevoie pentru a completa aspectul.

Supermodelul Off-Duty

În acest look șic, Cindy Crawford se bazează pe un blazer din piele de căprioară și o centură pentru a-și ridica blugii și tricoul clasic. Încercă-l cu o jachetă de piele ca alternativă la moda actuală.

Stilizare bazată pe tendințe

Street style-ul de la Milano al Bellei Hadid este o modalitate excelentă de a îmbrățișa două tendințe într-o singură ținută: încălțăminte truck și blugi mom.

Luxul de zi cu zi

Numai Rihanna poate face blugii mom să fie așa de luxoși.Pentru a recrea ținuta acasă, investește într-o haină de blană falsă și bijuterii statement.

Formula minimalistă

Dacă ești adepta stilului minimalist, abordarea simplificată a Libiei Kebede în ceea ce privește purtarea blugilor mom fit este calea de urmat. Pune o cămașă supradimensionată sub o haină cambrată pentru a adăuga dimensiune.

Stilul ecvestru

Imită outiftul ecvestru al Prințesei Diana, bagând blugii în cizme înalte de călărie. Cheia pentru a strânge ținuta împreună este să o asortezi cu un hanorac cu guler sub un blazer supradimensionat.

A Hint of Sparkle

Aducerea jeanșilor mom la un outfit de seară este mult mai simplă decât pare. O bluză strălucitoare cu lanț și sandale cu curele vor face minuni pentru a transforma orice ținută.

Casual day

Pentru cele care doresc să obțină o ținută care să fie potrivită pentru apelurile Zoom, o bluză tip body este un articol vestimentar  perfect pentru blugii mom fit.

Text: Iulia Mirică

Foto: www.harpersbazaar.com, google images