Noii roller-skate stiletto de la Saint Laurent, provocarea verii pentru fashioniste

Foto: Pantofi Saint Laurent 

Din cand in cand, marile case de moda vin pe piata cu propuneri vestimentare sau accesorii iesite din comun, cum este si cazul celor mai noi pantofi marca Saint Laurent.

Deloc practici si lansati la un pret piperat, mai exact 1.995 de lire sterline, pantofii hibrid creati de Saint Laurent, cu toc si role, fac furori in randul pasionatelor de moda.O gluma fashion?

Denumiti „roller-skate stilettos”, pantofii imprimati cu modele cool si viu colorate sunt, cu siguranta, destinati firilor rebele, care nu se tem sa atraga priviri si comentarii ironice. In ciuda faptului ca par mai degraba o gluma fashion, Saint Laurent a pus totusi bizarele creatii in vanzare.

Foto: Pantofi Alberto Guardiani  

Nu este singura data cand designerii vin cu astfel de propuneri suprinzatoare. Alberto Guardiani s-a bucurat de succes cu ai sai pantofi cu toc sub forma de ruj, care s-au vandut la pretul de 269 de lire sterline.

Foto: Pantofi Paul Schietekat

Ba chiar, artistul belgian Paul Schietekat a reusit sa produca o pereche de incaltari prezentate initial intr-o expozitie: o combinatie intre pantofii cu toc si labele de inot. Motivul: s-a gandit la o varianta mai simpla pentru ca doamnele si domnisoarele sa scape de grija schimbarii papucilor de plaja cu labele de inot.

Descopera AICI piesele vestimentare esentiale pentru o tinuta de plaja cool!

Text: Oana Baltoc

Foto: Google Images