Noua clinica MEDAS Unirea, dotare tehnica de ultima generatie

Noua clinica MEDAS Unirea, dotare tehnica de ultima generatieCentrul Medical MEDAS a inaugurat o noua clinica medicala in cadrul Unirea Shopping Center, care ofera servicii medicale integrate clinice si paraclinice, respectiv consultatii in ambulatoriu pentru toate specialitatile clinice, precum si spitalizare de zi, investigatii de laborator si de imagistica medicala.

In completarea serviciilor oferite pana in prezent de Centrul de Excelenta in Urologie pentru depistarea precoce si tratamentul cancerului de prostata, MEDAS pune la dispozitia pacientilor cabinetul de Chirurgie a penisului si uretrei, pentru diagnostic si evaluare, in vederea stabilirii tipului de tratament in urmatoarele afectiuni: maladia Peyronie, disfunctie erectila, stricturi uretrale, hipospadias, incontinenta urinara.

Clinica MEDAS Unirea dispune de: 23 de cabinete medicale acoperind toate specialitatile clinice, baza de tratament pentru servicii de fiziokinetoterapie complet dotata, servicii de stomatologie, sectie de spitalizare de zi, laborator propriu pentru analize medicale (hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, anatomie patologica). De asemenea, dispune si de  departament de biologie moleculara (pentru depistarea cancerului de prostata prin utilizarea metodei amplificarii mediate genic a PCA3-ARN), de radiologie si imagistica medicala (radiologie conventionala si dentara, mamografie, Computer Tomograf, osteodensitometrie, ecografie 3D, 4D, abdominala, de organ, de parti moi, vasculara, urologica etc.).

decembrie 13th, 2010 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate