O primavara de 10 ori mai tonica

shutterstock 95683480Primavara marcheaza tranzitia de la iarna la vara, iar la vremuri noi… tot noi, de 10 ani. La inceput de sezon implinim un deceniu, un deceniu de cand punem pe primul loc frumusetea si sanatatea ta si iti oferim multe alte motive pentru ca tu sa ramai aproape. Un proverb frumos spune ca ghioceii de la tample vestesc primavara unei alte vieti, insa atunci cand deja ai ajuns acolo inseamna ca ai reusit sa te bucuri de toate martisoarele primite-n dar de-a lungul vietii si de fiecare zambet sincer.

Esti femeie, uneori prea ocupata sau prea preocupata, insa asta nu te impiedica sa te bucuri de simfonia de culori si arome din jurul tau. Deschide-ti ochii, inima si mintea… larg si nu uita sa fii frumoasa, sa prinzi din zbor cele mai bune sfaturi pentru a arata bine zilnic. Fii exuberanta, diafana, seducatoare, o diva, exact asa cum esti tu, dar nu uita sa te ingrijesti si de ai tai.

Upgradeaza-ti dressingul, fa o calatorie de-a lungul celor mai frumosi ani si culege doar ce-i mai de pret. Celebreaza dragostea in toate formele sale, caci cei bogati cu sufletul sunt doar cei care au gasit-o. Si nu uita ca traditia Martisorului impleteste in alb si rosu reinvierea naturii si aparitia primelor raze de soare caldute.

Fii tonica, de 10 ori mai tonica, si descopera pe rafturile din Farmacia Catena cele mai bune produse care te vor ajuta sa te bucuri de primavara, iar de sfaturi si indrumari ne ocupam tot noi… Tonica!!!

 

Text: Otilia Ostrotki