Omega 3 cu vitaminele A+D+E+C, suplimentul pentru copilul tau de la Doppelherz

Omega 3 cu vitaminele A+D+E+C, suplimentul pentru copilul tau de la DoppelherzDoppelherz vine in ajutorul tau si al copilului tau prin intermediul suplimentului Omega 3 + Vitamina A+D+E+C, un supliment ce nu trebuie sa lipseasca din alimentatia niciunui copil, sporind puterea de concentrare, memoria, atentia si imunitatea. Datorita societatii in care traim, copiii au inceput sa fie afectati din ce in ce mai mult de stres, iar hrana si stilul de viata au un rol extrem de important in cresterea si dezvoltarea corecta.

Acizii grasi naturali, nesaturati sunt benefici pentru cei mici daca sunt introdusi in alimentatia lor, Omega 3 – DHA fiind un component important al creierului, ce detine functii majore ale metabolismului, responsabil cu transmiterea semnalelor intre celulele nervoase. Vitaminele A, D, C si E fixeaza calciul in oase si intaresc imunitatea. Suplimentul se gaseste sub forma de capsule masticabile, pe care copiii le vor adora datorita gustului placut de lamaie.

Text: Ruxandra Raica

ianuarie 30th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate