Pantofii cu toc care te vor ajuta sa pierzi 5 kilograme pe luna

-0a0a0a0aahutterstock_27062011Doamnelor si domnisoarelor, avem vesti bune pentru voi! Ce ati spune daca pantofii cu toc pe care ii incaltam de obicei atunci cand mergem in cluburi sau la petreceri, si mai putin cand mergem la serviciu sau la cumparaturi datorita faptului ca sunt incomozi, v-ar ajuta sa slabiti? Ei bine, pantofii Antelope, de fapt designul acestor pantofi revolutionari, se pare ca ne vor putea ajuta pe noi toate sa slabim aproximativ 5 kilograme intr-o luna, mai exact o masura de haine. Si uite asa, mersul pe tocuri s-ar putea transforma intr-o adevarata sedinta de fitness, mai ales pentru acelea dintre voi care sunt extrem de ocupate.

Secretul sta in mecanismul pantofilor, care va dezechilibra purtatoarea, iar aceasta va trebui sa se lupte pentru a-si pastra echilibrul, iar astfel abdomenul, slodurile sau muschii picioarelor se vor contracta, ajutand la arderea caloriilor. Pozitia tocului este usor concava, iar mecanismul cu arc din pantofi face ca mersul sa devina instabil, la fel ca si mersul pe nisip.

In timp ce pe piata exista deja pantofii care tonifica, pantofii Antelope cu tocuri vor aparea in anul 2013. Acesti pantofi sunt proiectati, de asemenea, pentru a corecta postura coloanei vertebrale, reducand tensiunea resimtita la nivelul articulatiilor gleznelor si genunchilor. Se pare ca pantofii vor fi disponibili in diverse culori si vor costa 75 lire.

 

Text: Ruxandra Raica

Sursa: www.dailymail.co.uk