Petrecere in familia Catena! Mos Craciun a sosit la copiii din Satu Mare

Mos Craciun a inceput sa vina deja la copiii cuminti, iar una dintre primele sale vizite a avut loc aseara, la petrecerea de Craciun organizata de Fildas-Catena, cea mai mare retea de farmacii din tara, pentru micutii angajatilor din judet. Intalnirea de suflet, devenita deja traditie, s-a desfasurat la Club Mihadi din Satu Mare, loc de joaca unde toata lumea s-a distrat de minune.

Mos Craciun a sosit cu sacul plin de jucarii pentru invitatii aflati la varsta povestilor, iar parintii s-au bucurat sa-i vada emotionati si entuziasmati. Pe langa darurile primite, cei 70 de micuti s-au distrat alaturi de animatorii Caravanei Anima. Au cantat, s-au jucat si si-au dovedit indemanarea si inventivitatea in cadrul atelierelor de creatie, spre incantarea parintilor. Recitalul sustinut de corul Liceului Teoretic German Johann Ettinger, sub indrumarea profesorului dirijor Kuki Zsolt, i-a incantat pe cei prezenti, de la mic la mare.

Oferte dedicate intregii familii

Catena, reteaua de farmacii numarul 1 in Romania, acorda o importanta aparte ofertelor adresate familiei, o dovada in acest sens fiind cardul „Mama si Copilul”, care vine in intampinarea mamicilor, dar si a femeilor care se pregatesc sa ramana insarcinate. Acest card permite achizitionarea de produse specifice din farmaciile Catena, cu reduceri de pana la 25%. De asemenea, publicatia „Mama si Copilul – brosura pentru mamici si pitici” este oferita gratuit pe baza cardului „Mama si Copilul”.

decembrie 7th, 2017 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate