Pink – infectată cu noul coronavirus

Celebra cântăreaţă Pink a anunţat, zilele trecute, că ea şi fiul ei Jameson au fost testaţi pozitiv cu Covid-19. Vestea a fost dată pe Instagramul artistei după două săptămâni de stat în carantină.

https://www.instagram.com/p/B-il39tJ57d/?utm_source=ig_embed

În urmă cu două săptămâni, fiul meu, de trei ani, Jameson, şi eu am prezentat simptome de COVID-19. Din fericire, medicul nostru de asistenţă primară a avut acces la teste şi rezultatele au fost positive. Familia mea era deja autoizolată în casă şi am continuat să facem acest lucru în ultimele două săptămâni după instrucţiunile medicului nostru. În urmă cu doar câteva zile, am fost testată din nou şi acum rezultatele sunt negative“, a scris Pink pe contul său de socializare.

Artista a mai vorbit despre testarea cu noul coronavirus: „un eşec al guvernului nostru de a nu face testarea mai accesibilă. Această boală este gravă şi reală. Oamenii trebuie să ştie că sunt afectaţi tinerii şi bătrânii, sănătoşi şi nesănătoşi, bogaţi şi săraci şi trebuie să facem testarea gratuită şi accesibilă la scară largă pentru a ne proteja copiii, familiile, prietenii şi comunităţile noastre.”Donaţie în valoare de un million de dolari

Pentru a ajuta în lupta împotriva noului coronavirus, cântăreaţa va dona un milion de dolari unui spital din Philadelphia, în care mama sa a lucrat timp de 18 ani, şi unui spital din Los Angeles.

Alecia Beth Moore, cunoscută sub numele de scenă Pink, este o cântăreață americană în vârstă de 40 de ani. Ea a devenit celebră în 2000 datorită albumului Can’t Take Me Home, urmând ca cel de-al doilea ei album, Missundaztood să deveniă cel mai bine vândut din cariera sa.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images