Poveste de Craciun in exclusivitate

Deschide videoclipul

Magia sarbatorilor de iarna ne-a cuprins pe toti: de la mic la mare, din tara lui Mos Craciun si pana in inima Bucurestiului, in cafeneaua magica Senso Cinecafe, localizata la o aruncatura de bat de Casa Poporului. Si cum ne aflam in plin sezon de sarbatori, nu puteau lipsi colindatorii si voia buna, astfel ca am avut placuta surpriza sa fim colindati de doua doamne incantatoare: Ozana Barabancea si Adora, care ne-au cantat in premiera si exclusivitate cea mai noua piesa a lor, “Craciunul”. Am cantat, ne-am distrat si am anticipat putin bucuria si entuziasmul care ne cuprind pe toti in dimineata zilei de Craciun din jurul bradului. Intrebate care este cea mai frumoasa amintire a lor legata de Craciun, fetele ne-au raspuns ca cel mai frumos Craciun este cel petrecut alaturi de familie si cei dragi. Masa imbelsugata, cadourile, colindele si voia buna vin la pachet!

 

Ozana Barabancea si Adora aduc in fiecare casa un strop din “magia” Craciunului

Piesa “Craciunul” cantata in premiera si in exclusivitate pentru Tonica TV de catre Ozana Barabancea si Adora este compusa de Adrian Georgescu si Marian Nica.

 

Text: Alexandra Lupu

decembrie 16th, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate