Primul spital privat dedicat bolnavilor cu Alzheimer din Romania

Primul spital privat dedicat bolnavilor cu Alzheimer din RomaniaS-a lansat in Romania primul spital privat de ingrijire a pacientilor cu dementa Alzheimer si a altor forme de dementa. Centrul are o capacitate de 46 de paturi, imbinand confortul si calitatea serviciilor medicale prestate.

Investitia are capital privat 100% romanesc, avand ca actionari medici romani.

Activitatea centrului medical este de tip spital, aceasta fiind si omologarea la Ministerul Sanatatii Publice. Centrul dispune de un medic coordonator – medic primar geriatru, 3 medici in sistem de colaborare (neurolog, psihiatru si generalist), 3 asistente si 6 infirmiere. Internarea minima este de 7 zile pentru evaluare, stabilirea unui diagnostic si initierea unui tratament corect, si maximum pe termen nelimitat.

Centrul va fi dotat cu aparatura medicala de ultima ora (monitoare pentru monitorizarea TA, AV, saturatie in oxigen, EKG, EKG Holter (pentru AV si TA), ecograf mobil, aparatura laborator chimie uscata, concentratoare de oxigen, pulsoximetre, defibrilator electric, trusa de resuscitare cardio-respiratorie.

decembrie 6th, 2010 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate