Programe de licenta si master in strainatate pana pe 10 martie!

2009_cariera_concediereDream Foundation anunta oficial ca 10 martie este deadline-ul pentru programe de licenta si master in strainatate. Studentii romani mai pot aplica pana pe data de 10 la cele peste 1500 de programe de studiu pe care Dream Foundation le ofera in mai mult de 30 de institutii de invatamant din Europa, Canada si Brazilia. Studentii romani pot alege sa urmeze atat programe de studiu cu taxa, insa pot de asemenea sa opteze pentru studii care sa fie finantate de universitatile la care aplica.

 

Pana in momentul de fata Dream Foundation Romania a inregistrat mai mult de 200 de aplicatii la diverse programe de studiu in strainatate. Acesti tineri urmeaza sa dea testele gratuite de limba engleza Dream Foundation dupa care sa plece la studii in tari ca Danemarca, Franta sau Regatul Unit al Marii Britanii.

Pana in vara, vor mai fi cateva perioade de inscriere insa doar pentru universitatile care vor mai avea locuri libere dupa depasirea primelor termene limita.

Pentru mai multe detalii sau pentru aplicari, vizitati www.dreamfoundation.eu si nu ezitati sa apelati la oricare dintre reprezentantii regionali care sunt fericiti sa va poata ajuta.

Ioana Axinte

Dream Foundation Romania Representative

E-mail: [email protected]

Web Page: www.dreamfoundation.eu

Skype: ioana.axinte

 

Dream Foundation este o organizatie Europena non-profit, al carei principal domeniu de activitate este sa creeze oportunitati, sa ofere informatii si sa faciliteze studiile in alta tara.