Publicatia “Intelligent Life” s-a lansat si in Romania

Publicatia “Intelligent Life” s-a lansat si in RomaniaCelebra revista culturala Intelligent Life publicata de The Economist a fost lansata in aceasta luna si la noi in tara! Publicatia, coordonata de Andrei Cristea, Cristina Herea si Andrei Nastase, cuprinde interviuri cu oameni cunoscuti din lumea businessului, informatii despre cele mai importante evenimente culturale, filme, carti sau locuri speciale din lume.

La evenimentul de lansare au fost prezente personalitati din lumea politica si din mediul de afaceri printre care: Elena Udrea, ALR Printul Paul si Printesa Lia sau Gabriel Zbarcea, managing partner la Tuca Zbarcea si cel care apare pe coperta primei editii a publicatiei Intelligent Life. Finalul evenimentului a fost marcat de prezentarea TREND by Adina Buzatu, ocazie cu care domnii prezenti la eveniment au putut afla tendintele in ceea ce priveste moda masculina din acest sezon: se poarta tinutele in nuante de maro, bleumarin, bej si gri, “condimentate” cu accente de rosu, verde, albastru sau mov, fie ca vorbim de un sacou in aceasta culoare, de un papion sau de o pereche de pantofi.

Text: Bianca Badescu 

septembrie 18th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate