Recomandare de weekend: mancaruri fine, muzica buna si relaxare in inima Bucurestiului

Odata cu primavara si cu primele zile insorite simtim dorinta de a iesi mai des in oras, intr-un local unde decorul, preparatele si atmosfera generala sa creeze o experienta relaxanta, care te va determina sa revii. Iar daca un astfel de loc are si o terasa in aer liber, cu bolta iluminata, in ciuda faptului ca se afla intr-o zona centrala a orasului, cele mai importante conditii pentru un restaurant bun sunt bifate.

Un loc unde ai sansa sa gasesti toate conditiile enumerate mai sus s-a deschis vara trecuta in Bucuresti, in  zona  Piata Romana, pe strada George Enescu. Lugo Lounge Restaurant are un aer mediteranean, designul fiecarei incaperi fiind gandit sa-ti incante privirea, de la tavanul pictat cu motive florale, care se continua cu florile din vazele asezate din loc in loc, pana la scaunele tapitate in stil modernist si iluminatul discret.



Atmosfera prietenoasa

Cartile de pe etajere si micile obiecte decorative accentueaza sentimentul ca ai intrat intr-o casa primitoare, la fel si muzica de lounge, in surdina, care te imbie la discutii savuroase in fata unui pahar de vin sau a unui cocktail. In functie de ocazie, puteti merge cu mai multi prieteni sau alaturi de persoana iubita, pentru ca exista atat separeuri, cat si zone open-space pentru grupuri mai mari.

Placerea vinovata: soufle de ciocolata cu inghetata

Preparatele iti rasfata papilele gustative, dar si privirea, gratie platingului inspirat. Si chiar daca fructele de mare sunt piese de rezistenta ale meniului, noi iti recomandam si pestele (dorada si somon), tonul in crusta de susan si sos butter lime, crevetele cu guacamole, tartarul de ton sau de somon, muschiul de vita cu piure de morcov, anason si ananas sau pastele primavera.

La capitolul dulciuri, soufle-ul de ciocolata cu inghetata de vanilie este o placere vinovata pe care nu vei ezita sa o repeti de fiecare data.

Vrei sa-ti surprinzi iubitul sau sotul cu preparate delicioase? Descopera aici cele mai bune idei!

Text: Oana Baltoc