Sansa la viata, sansa la noi amintiri

In cedrul celei de-a doua editie a Campaniei „Sansa la viata, sansa la noi amintiri” sustinuta de Procter&Gamble (P&G) in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, pentru infiintarea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara pediatrica in Bucuresti, s-a incheiat.
Campania a urmarit cresterea numarului de copii cu cardiopatii congenitale operati in Romania prin sprijinirea infiintarii celei de-a doua sectii de chirurgie cardio-vasculara pediatrica din tara, in cadrul Spitalului de Urgenta pentru Copii „M.S. Curie” din Bucuresti.
Campania „Sansa la viata, sansa la noi amintiri” s-a desfasurat in perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2009 si a avut doua componente: o componenta educationala, care a presupus informarea publicului asupra importantei depistarii si tratamentului precoce al malformatiilor cardio-vasculare la sugari si copii mici, si o componenta investitionala – sprijinirea infiintarii noii sectii de la Spitalul Marie Curie prin donarea unei sume de bani stransa din vanzarea produselor P&G implicate in campanie.
Activitatile campaniei au inclus: lansarea site-ului de informare pentru public www.sansalaviata.ro; doua reportaje saptamanale la Pro TV; spoturi TV despre malformatiile cardiace; informari de presa (eveniment dedicat copiilor recuperati in urma operatiilor, comunicate de presa); evenimente sustinute de celebritati in magazine; activitati de informare in magazine.
Valoarea donatiilor Procter&Gamble pana la 25 noiembrie este de 1.200.000 RON. Fondurile provin din incasarile obtinute prin vanzarea produselor participante la campanie. Un audit Deloitte&Touch, desfasurat in luna decembrie, urmeaza sa stabileasca valoarea finala a donatiei Procter&Gamble. La aceasta se adauga donatia Ministerului Sanatatii, in valoare de 2.700.000 RON.
Spitalul de Copii „Marie Curie” din Bucuresti a primit deja primele aparate pentru amenajarea sectiei de Chirurgie Cardio-Vasculara pentru copii, din fondurile oferite de compania Procter&Gamble si Ministerul Sanatatii in cadrul campaniei „Sansa la viata, sansa la noi amintiri”.
martie 2nd, 2021 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate