Sapunurile naturale, rasfatul simturilor

 

2009_body_care_sapunuri_natOrice femeie are in camera de baie un mic altar al frumusetii. Saruri aromate, geluri de dus emoliente, creme de corp hidratante, sapunuri lichide antibacteriene, toate pentru ca pielea sa primeasca cea mai buna ingrijire. Daca v-as spune ca exista un singur produs care intruneste toate aceste calitati, m-ati crede?

Provocarea
La inceput am fost reticenta ca si voi! Sa renunt eu la gelul meu de dus portocaliu, cu aroma tropicala, si sa aleg un… sapun natural?! Si totusi, fiindca sunt o fire curioasa, am acceptat provocarea si am decis sa incerc un sapun natural, cu baza fructata, de la farmacia CATENA.

Testarea
L-am folosit din prima seara. Primul lucru care m-a cucerit a fost parfumul discret pe care il emana. Mireasma delicioasa de fructe de padure s-a mentinut pe piele vreme indelungata si mi-a conferit o stare placuta, euforica. In afara de asta, sapunul natural a fost foarte bland cu pielea mea, iar glicerina din compozitie m-a ajutat sa dobandesc catifelarea dupa care tanjim toate. Dupa dus, a fost nevoie de mult mai putina lotiune hidratanta decat obisnuiam sa folosesc in mod normal!  Deoarece nu contine elemente chimice daunatoare pielii, ci doar uleiuri esentiale, extracte 100% naturale, apa si glicerina, acest sapun mi-a rasfatat trupul cu delicatete. Si unde mai pui ca arata minunat: o semiluna mov intens, cu irizatii laptoase!

Concluzia
Imi place la nebunie! Este un produs natural, extrem de util, cu un pret rezonabil si un design deosebit. Partea buna este ca gama de sapunuri este variata si imi pot alege mereu altul. Cred ca data viitoare am sa-l cumpar pe cel cu aroma de trandafiri!

Text: Diana Sorescu