Scapa de transpiratia abundenta a palmelor

Scapa de transpiratia abundenta a palmelorTi s-a intamplat adesea sa strangi mana unei alte persoane si sa te simti incomod datorita palmelor tale foarte transpirate? Atunci cand nivelul de stres este foarte mare, acest lucru se poate intampla. In plus, palmele transpirate pot fi insotite de scaderea tensiunii arteriale.Asadar, ce remedii exista pentru transpiratia abundenta a palmelor?

 

Bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul poate fi un remediu excelent impotriva transpiratiei palmelor. O lingura de bicarbonat de sodiu intr-un ibric de apa calda poate face minuni. Inmoaie palmele in apa calduta, iar natura alcalina a bicarbonatului de sodiu te va scapa de transpiratie. Pudra de talc impiedica, de asemenea, transpiratia palmelor.

 

Alcoolul

Inmoaie un tampon demachiant in alcool si apoi sterge cu acest tampon intreaga suprafata a palmelor. Alcoolul poate reduce transpiratia palmelor timp de cateva ore. Atentie insa, nu utiliza alcoolul in exces deoarece acest lucru poate duce la uscarea pielii.

 

Ceaiurile

Ceaiul de salvie este un remediu perfect pentru excesul de transpiratie al palmelor. Spala dimineata si seara palmele cu ceai de salvie, rece, sau poti folosi chiar si musetelul. Vei observa imediat o imbunatatire.

 

Text: Ruxandra Raica