Scoala de Vara Catena, Eforie Sud 2016, 7-13 august 2016

Scoala de Vara Catena de la Eforie Sud a continuat, ca in fiecare saptamana, cu alta serie de farmacisti si asistenti de farmacie din Bucuresti si din tara, dornici sa experimenteze programul de pregatire teoretica si pe cel sportiv, concepute special pentru aceasta tabara. De-a lungul intregului sezon estival, Scoala de Vara Catena a ramas proiectul de suflet care s-a bucurat de un succes considerabil printre reprezentantii farmaciilor Catena din toata tara.

Saptamanal, noi serii de farmaciste si farmacisti participa la teambuildinguri si programe de pregatire teoretica cu echipa Ability Traning, sustinute de Irina Stancu, alternand cu sedintele de exercitii si antrenamente in aer liber si pe plaja − Aqua Gym, conduse de
Dana Enache, instructor sportiv. In fiecare zi, cursantele afla lucruri noi in cadrul workshopurilor oferite de profesionistii de la Ability Traning si au ocazia sa isi 1_resultimpartaseasca experienta dobandita in interactiunea si comunicarea cu clientii farmaciilor Catena. Pregatirii teoretice i se alatura antrenamentele sportive, foarte riguroase, dar antrenante si foarte interactive pentru participante. Stilul de viata sanatos este asociat cu un meniu hipocaloric bazat pe fructe, lactate si proteine, necesarul zilnic de calorii fiind calculat foarte atent. La fiecare final de serie, toti cursantii formeaza echipe si participa la competitia sportiva de final in care au ocazia sa dovedeasca faptul ca programul de antrenamente zilnice, dieta si sfaturile antrenorilor au avut efectul scontat.

Membrii seriei 7-13 august au alcatuit 4 echipe, iar numele, cantecele, sloganurile si insemnele le-au ales impreuna cu membrii fiecarei echipe.

Iata si clasamentul concursului pe echipe la Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud 2016, 7-13 august:

Locul I: Stelutele

Locul II: Fetele inimii

Locul III: Divele absolute

Locul IV: Rozele

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Alexandra Lupu