Scrisoare deschisa catre viitorul meu iubit…

scrisoare-viitor-iubitDragul meu,

Exista un motiv bine intemeiat pentru care iti scriu si te rog sa nu fii frustrat daca imi va lua ceva timp pentru a-ti spune lucruri pe care, de obicei, le tin bine ingropate in sufletul meu. Doar ca nu sunt obisnuita sa am atat de multa incredere in cineva. Stiu ca toate femeile te doresc si de ce nu ar face-o? Esti inteligent, amuzant… sa nu mai spun cat de bine arati. Ai cam tot ceea ce apreciez la un barbat. Desi suntem diferiti, avem o tona de chestii in comun. Eu sunt sociabila, glumeata, cant mereu, in timp ce tu esti linistit si misterios.

In loc de cuprins…

As vrea sa-ti spun ca astept de foarte mult timp sa dansezi cu mine, iar mana sa-ti alunece usor pe spatele meu. As vrea sa ma strangi in brate si sa ma saruti pe gat. As vrea ca timpul sa se opreasca pentru noi, sa stam pe o banca pana seara tarziu si fiecare sa citeasca romanul sau preferat, sa ne plimbam cu bicicleta, sa ne oprim la cofetaria din colt si sa savuram impreuna cate o bucata de tort, sa dormim dupa-amiaza, sa uitam de griji, de probleme. Vreau sa te privesc in ochi si sa-mi gasesc linistea.

Promit ca n-am sa astept ca tu sa faci totul perfect… pentru ca micile imperfectiuni au propriul lor farmec. Si mai trebuie sa stii ca nu sunt extraordinar de frumoasa, dar am un farmec aparte, am nasul mic, ochii migdalati, sprancenele usor rotunde si parul incurcat… uneori. Sunt o persoana realista, cu picioarele pe pamant, dar imi place sa fiu si romantica. Nu trebuie sa-mi spui ca sunt frumoasa de prea multe ori si nici sa-mi declari dragostea acum, pentru ca nu am sa te cred. Imi place sa gasesc tot felul de scuze pentru a ma imbraca frumos si pentru a ma uita in oglinda.

Sunt perioade in care sunt depresiva, altele in care sunt hiperactiva. Probabil ca uneori te vei supara pe mine, voi fi greu de inteles si te voi ruga sa ma lasi in pace. Nu stiu sa-ti explic de ce imi schimb starea de spirit deodata. Am obsesii si vicii care nu sunt deloc sanatoase. Fumez, fac shopping des, port multe bratari, inele si nu-mi place ca cineva sa-mi stearga rujul de pe buze, deci incearca sa ma saruti cat mai putin cand suntem in public. Uneori sunt imatura, alteori mult prea matura. Cu toate acestea, promit ca voi avea grija de tine, de noi. Stiu ca te vei purta frumos, ca ne vom certa si ca in urma certurilor vom sta o vreme despartiti, dar promit ca ma voi intoarce. Nu sunt iubita perfecta, dar ma voi stradui.

In incheiere…

Vreau sa calatorim mult pentru a avea ce povesti, vreau sa ne facem itinerarul inainte si sa ne tinem de el, sa ne pozam in cele mai haioase ipostaze si sa ne spunem deschis tot ce avem pe suflet. Sa nu te superi, nu ai sa reprezinti toata viata mea, dar vreau sa faci parte din ea. Am nevoie de un suflet, de o inima care sa primeasca tot ce am eu de oferit. Sa fiu sincera… nu stiu exact ce imi doresc… sunt indecisa, nu vreau sa simt niciodata ca ma presezi. Sincer… stiu ca esti pe acolo pe undeva si am sa te astept, indiferent cat de mult timp ar trebui sa o fac. Intre timp… tu sa te hotarasti.

Love,

Me, Myself & I

Text: Ruxandra Dumitrescu